– Dere er alle hverdagshelter

Hverdagshelter-i-trappen-9
Oslo universitetssykehus er Nordens største sykehus med 23 000 ansatte og drift på 40 ulike steder. Å drive god pasientbehandling krever et maskineri av engasjerte ansatte innen alle områder. I juni er temaet på Ekspertsykehuset disse hverdagsheltene som jobber ved sykehuset.

 

Hele juni skal hverdagsheltene i sykehuset løftes frem på Ekspertsykehuset. OUS er et maskineri bestående av veldig mange personer i ulike roller og funksjoner. Engasjementet til hver og en er fantastisk. Alle jobber sammen for å trygge pasientene og pårørende. Og alle er like viktige for at maskinen OUS skal fungere.

Tekst: Bjørn Erikstein, administrerende direktør, Oslo universitetssykehus (OUS).
Foto: Nina Gausdal Try, OUS.

Ekspertsykehuset løfter ofte frem den mest avanserte behandlingen, den mest kompliserte forskningen, de mest spesialiserte kirurgene eller sykepleierne.

Men dette sykehuset er mye mer. Vi har dyktige fagpersoner i de kliniske yrkene, men vi har mange andre yrkesgrupper sykehuset er avhengig av.

Om oss ved Oslo universitetssykehus

Vi er en av de største arbeidsplassene i Norge, og vi har medarbeidere fra alle verdenshjørner som bidrar med sitt.

Erikstein, Bjoern Kristoffer - IMG_8957 - 26x35 - foto Anders Bayer
Bjørn Erikstein, adm. dir., OUS.

Hvis ikke noen rengjør gulv, senger og tekstiler kan vi ikke behandle pasienter. Hvis ingen tar telefonen hos AMK, får vi ikke sendt ambulanser. Andre brøyter, strør, planter blomster, transporterer varer og personer eller lager mat.

Noen støttefunksjoner, som tolker, renholdere og portører, kommer ofte i kontakt med pasientene. Andre jobber mer bak kulissene med analyser av prøver, tolking av bilder eller vedlikehold av utstyr som blir stadig mer teknisk avansert.

Les om behandlingstilbudet ved OUS

Alle våre ansatte er viktige.

Jeg er stolt av å være leder for en organisasjon som består av så mange dedikerte medarbeidere. Alle er like viktige for at maskinen OUS skal fungere.

Denne måneden løfter vi fram noen av disse hverdagsheltene som hver på sin måte bidrar til at Oslo universitetssykehus går rundt. Det er vel fortjent!

3 kommentarer om “– Dere er alle hverdagshelter

  1. Tilbaketråkk: Bindeleddet på poliklinikken

  2. Tilbaketråkk: Bryter språkbarrieren mellom pasient og behandler

  3. Tilbaketråkk: – Vi ser sorg, glede og alt imellom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s