Velkommen til Ekspertsykehuset

 

januar_2017_stella_intro

I dag lanserer Oslo universitetssykehus (OUS) Ekspertsykehuset på nett, Facebook og Twitter. Her får du møte en rekke av våre eksperter, og kan få innsikt i innovasjons- og forskningsprosjekter. Vi ønsker å fortelle de gode historiene om hvordan vi jobber og hva det betyr for pasientene. Velkommen som leser!

Av Stab kommunikasjon

Mange har et forhold til Oslo universitetssykehus som pasient eller som pårørende. Over 20 000 ansatte på mer enn 40 lokalisasjoner arbeider hver dag for å yte gode helsetjenester til befolkningen. Men er du klar over at sykehuset også driver omfattende fagutvikling, innovasjons- og forskningsaktivitet?

Med vår kunnskap og innovasjon bidrar sykehuset til stadig bedre behandling og tjenester til både pasienter og pårørende. Store og små innovasjons- og forskningsprosjekter bidrar til at sykehuset skaper et fremtidsrettet tilbud med høy kvalitet til våre pasienter.

På sykehuset har vi ekspertise innen de fleste fagområder. Vi ønsker å vise frem ekspertene våre. Hver måned setter vi et faglig tema på agendaen og belyser det med historier fra sykehuset. Første tema er det digitale sykehuset. Over en måned vil vi gjennom ulike artikler, blogger og filmer presentere eksempler på digitale løsninger som enten er i bruk eller under utvikling i sykehuset. Du vil møte våre eksperter innen bredden av det digitale sykehuset.

Ekspertsykehuset er mer enn en nettside. Du finner oss også på Twitter og på Facebook. Følg oss og kom gjerne med dine tilbakemeldinger i kommentarfeltet under de enkelte blogginnleggene eller på e-post.

Bli med og møt våre eksperter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s